La nova generació d'IQOS arriba a Andorra

Són els models 3 i 3 MULTI  del revolucionari dispositiu que escalfa el tabac en comptes de cremar-lo

IQOS ha presentat aquest dijous a Andorra l’última generació del dispositiu, concretament els models IQOS 3 i IQOS 3 MULTI. L’aparell incorpora destacades millores respecte a les anteriors versions, com per exemple la reducció del temps de càrrega o unes dimensions més reduïdes. Per mitjà de la tecnologia HeatControl el dispositiu no crema el tabac, sinó que l’escalfa, de manera que no genera fum ni cendra perquè no hi ha combustió. El que sí que fa és vapor. Tot plegat fa que el fumador no inhali fum i, en conseqüència, es produeix una reducció mitjana del 90% de les substàncies presents en el fum d’una cigarreta.

En aquest sentit, la companyia Philip Morris destaca que l'objectiu és avançar i impulsar "un futur diferent, un futur sense fum". És per això que els nous dispositius han estat dissenyats com a resposta a les necessitats del consumidor, millorant l'experiència de l'usuari i posant al mercat un aparell “més resistent, pràctic i personalitzat”.

L'empresa Philip Morris ha invertit quinze anys i 4.000 milions d'euros en el desenvolupament i recerca científica de productes innovadors que tinguin el potencial de reduir el dany entre els fumadors. IQOS és el fruit del treball de més de 400 experts en R+D de 30 disciplines diferents.

Durant la presentació, una festa celebrada al Park Hotel a la qual hi han assistit fins a 200 convidats, els assistents han conegut en exclusiva els nous models d’IQOS que a partir d’aquest divendres ja seran presents en el mercat andorrà. Uns dispositius que en si mateixos no són tabac, sinó que l'utilitzen, i que no tenen res a veure amb les cigarretes electròniques o altres aparells com els de generar vapor. De fet, IQOS utilitza tabac, cosa que permet una experiència de consum més semblant a la d’una cigarreta tradicional però evitant la combustió, el fum, la cendra i reduint les olors.

Els assistents, en la seva majoria usuaris d’IQOS, han recordat que aquest dispositiu no és un producte per deixar de fumar, però sí una bona alternativa per seguir fumant.