Societat 22/10/2019

Nova edició de la Marató fotogràfica en el marc de l'Andorra Shopping Festival

El concurs tindrà lloc el 16 de novembre i pretén donar a conèixer el país des d'un punt de vista lúdic

Agència Ana
2 min
L'Instagram s'incorpora a la marató fotogràfica de l'Andorra Shopping

Andorra la VellaLa Marató fotogràfica torna un any més durant l'Andorra Shopping Festival. L'esdeveniment, que se celebra per cinquè any consecutiu, tindrà lloc el pròxim 16 de novembre i pretén donar a conèixer el país des d'un punt de vista lúdic. Al concurs hi poden participar els amants de la fotografia, siguin fotògrafs professionals o aficionats que facin imatges amb càmera digital (no s'acceptaran imatges captades amb telèfons mòbils).

La iniciativa, que organitza l'Escola d'Art del comú d'Andorra la Vella amb la col·laboració d'Andorra Turisme, compta amb dues categories de participació: la Max-Marató, de llarga durada i individual (s'han de presentar set imatges al concurs) i la Family-Marató, de curta durada i on, com a mínim, ha de participar un dels pares o tutors i un infant o jove menor de 15 anys (s'han de presentar cinc fotografies). Les imatges s'hauran de prendre en un recorregut i en un temps determinat i segons les característiques de cada categoria.

Les inscripcions per a participar-hi s'han obert aquest dimarts i les bases es poden consultar a les pàgines web del comú d'Andorra la Vella i Andorra Turisme. Els participants s'han d'inscriure prèviament, omplint els formularis que es poden trobar en línia i s'hauran de presentar obligatòriament al Centre cultural la Llacuna el mateix dissabte 16 de novembre, entre les 10 i les 10.30 hores, on se'ls lliurarà un sobre amb els requisits específics del concurs.

Cada categoria tindrà dos guanyadors. La categoria Max-Marató premiarà la millor col·lecció de set fotografies i el primer premi s'endurà 1.200 euros en material fotogràfic, mentre que el segon, 800 euros, també per adquirir material específic. La categoria Family-Marató premiarà la millor col·lecció de cinc fotografies i el guanyador del primer premi s'endurà 900 euros en material fotogràfic i el segon, material valorat en 600 euros.

stats