Societat 24/09/2019

Nova convocatòria de les beques Pere Canturri i Manuel Mas

Els interessats tenen fins al 25 d'octubre per presentar les sol·licituds

Agència Ana
1 min
Els responsables del centre Albert Villaró i Jordi Guillamet el dia de la presentació de les beques. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl Centre d'Estudis Històrics i Polítics de l'Institut d'Estudis Andorrans (Cehip) ha presentat aquest dimarts la tercera edició de les dues línies d'ajuts a la recerca: la beca Pere Canturri, de recerca històrica, i la beca Manuel Mas, d'estudis polítics. Així, segons informa l'IEA mitjançant un comunicat, les dues beques estan dotades amb 4.000 euros cadascuna i estan adreçades, sobretot, a estudiants universitaris i titulats recents que vulguin centrar les seves investigacions en temàtiques andorranes.

El termini de presentació de les sol·licituds és el pròxim 25 d'octubre. Per recollir les bases, els interessats s'hauran d'adreçar a l'IEA o sol·licitar-les mitjançant un correu electrònic a la institució. D'aquesta manera, s'informa també que cap a mitjans de novembre es faran públics els resultats de la convocatòria.

Els guanyadors de les beques de l'edició anterior van ser: per a la Pere Canturri, Adrià San Miguel, amb el projecte de recerca 'Representativitat, participació i gestió política al Principat d'Andorra dels segles XVI i XVII', i la beca Manuel Mas va ser adjudicada a Gerard Pasanau pel projecte 'El funcionament intern dels partits polítics andorrans'.

stats