Societat 31/08/2022

Nova temporada del programa 'Envelliment saludable' de la Fundació Crèdit Andorrà

Aquesta edició es durà a terme entre els mesos de setembre i desembre de 2022

ARA Andorra
2 min
La Fundació Crèdit Andorrà apropa les noves tecnologies a la gent gran. / ARXIU ANA

Andorra la VellaLa Fundació Crèdit Andorrà inicia una nova temporada del seu programa 'Envelliment saludable', d'activitats i formació per a persones majors de 60 anys. Aquesta edició, que es durà a terme entre els mesos de setembre i desembre de 2022, tindrà, com la passada, un format híbrid que combinarà les activitats presencials i la formació en línia.

El nou programa, que comença el 19 de setembre, inclou cursos i tallers enfocats al treball de les noves tecnologies, el coneixement de la història d'Andorra, els idiomes i la salut, juntament amb altres propostes socials i culturals. Entre les novetats d'aquesta edició hi ha un taller de prevenció de riscos en les noves tecnologies de la informació i la comunicació, un curs de Mac i una activitat de golf per fomentar l'exercici físic entre les persones que volen mantenir-se actives.

Arran de la bona acceptació que han tingut en general les propostes dutes a terme en edicions passades, a banda de les novetats, la Fundació Crèdit Andorrà continua oferint els cursos i tallers relacionats amb l'ús de la informàtica, el telèfon mòbil, la fotografia i el vídeo digitals, les xarxes socials o els idiomes (català, francès i anglès). També proposa tallers preventius sobre salut i altres relacionats amb l'art, rutes de senderisme guiades, xerrades sobre temes d'interès general i visites a museus del país. En aquest enllaç es pot consultar la programació completa.

Les inscripcions a les activitats presencials que tenen lloc a L'espai es poden fer a partir del dia 1 de setembre al telèfon 86 80 25. Per seguir les propostes que s'ofereixen en línia, la Fundació posa a disposició dels usuaris la plataforma de formació virtual a l'adreça següent: https://fundaciocreditandorra.ad/. Les places a les activitats presencials són limitades i s'adjudiquen per ordre d'inscripció.

stats