Societat 07/04/2021

Noves activitats de la Fundació Crèdit Andorrà, algunes, presencials

Hi ha propostes de noves tecnologies, idiomes o gestió emocional en temps de la Covid-19, entre altres

ANA
1 min
La visita que els usuaris de L'espai han fet al Museu Carmen Thyssen Andorra.

La Fundació Crèdit Andorrà inicia noves activitats i formació del seu programa ‘Envelliment saludable’, per a persones majors de 60 anys. Aquesta edició, que tindrà lloc entre els mesos d’abril i juny, es durà a terme de manera virtual i comptarà amb algunes activitats presencials. El nou programa, que comença el 12 d’abril, inclou cursos i tallers preventius enfocats al treball de les noves tecnologies, als idiomes, a l’alimentació saludable o a la gestió emocional en temps de la Covid-19, entre altres. Aquesta temporada ja incorpora algunes activitats presencials, seguint totes les mesures sanitàries pertinents, com rutes de senderisme guiades, visites al patrimoni d’Andorra o d’altres de culturals, com uns tallers creatius al Museu Carmen Thyssen Andorra.

La Fundació Crèdit Andorrà va posar en marxa l’Aula Virtual de L’espai arran de la situació sanitària derivada de la pandèmia per, entre altres, fomentar, a través d’eines virtuals, l’educació i la formació. Destaquen que arran de la bona acceptació que ha tingut la plataforma i amb la voluntat que els usuaris de L’espai puguin participar d’una manera més segura i des de casa dels cursos i tallers, han decidit seguir oferint un important volum de formació virtual.

La proposta de la Fundació Crèdit Andorrà està pensada per poder seguir la formació en directe. Per fer-ho s’ha de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai.

stats