Societat 02/01/2019

Noves ofertes d'Ordino Arcalís per esquiar a Grandvalira

Posen a la venda passis que van dels dos als tretze dies amb una jornada a l'estació de les valls d'Orient

Agència ANA
1 min
Esquiadors a Ordino Arcalís. / ORDINO ARCALÍS

Andorra la VellaOrdino Arcalís amplia l’oferta de forfets conjunts amb Grandvalira i així, posa a la venda passis que van dels dos als tretze dies, que permetran que una de les jornades es pugui esquiar lliurament a Grandvalira.

Tal com han informat des de l’estació, les noves sinergies comercials entre Ordino i Grandvalira, fruit de l’entrada de Saetde com a màxim accionista de l’estació ordinenca, ja permet des d'inici de temporada que els clients que tenen el forfet de Grandvalira per tot l'hivern puguin esquiar a Ordino Arcalís, amb el pagament d’un suplement. Ara aquesta oferta s’amplia i així, s’ofereix aquests nous passis per dies. Pel que fa al preu, cal destacar que el forfet de dia a Ordino Arcalís més un dia a Grandvalira té un preu de 79 euros per als adults i de 59 per als menors de 16 anys. Aquests passis es comercialitzaran a les taquilles de l’estació ordinenca i també en línia a www.ordinoarcalis.com. Des de l’estació posen en relleu que es continua treballant per posar al mercat nous productes conjunts que puguin beneficiar els clients.

D’altra banda, recorden que continua la celebració de la inauguració del telecabina Tristaina i que per aquest motiu tots els residents a Andorra poden gaudir, fins al 6 de gener, d’un passi per a vianants gratuït. Es pot demanar a les taquilles de l’estació presentant un document acreditatiu de residència o de nacionalitat andorrana.

stats