Societat 19/10/2018

Obert el nou aparcament comunal al costat de la Dama de Gel amb 184 places

La corporació pagarà un lloguer mensual als propietaris d'uns 12.000 euros per gestionar el terreny

Ana
1 min
El nou aparcament a tocar de la Dama de Gel. / Comú d'Andorra la Vella

Andorra la VellaEl nou aparcament Valira, situat en un terreny de 6.000 metres quadrats adjacent a la Dama de Gel, s’ha obert aquesta tarda als usuaris. L’equipament disposa de 184 places, de les quals 176 són de rotació, 6 estan reservades a persones amb mobilitat reduïda i 2 són per a vehicles elèctrics. El pàrquing Valira es posa en marxa per donar resposta a la necessitat de zones d’aparcament al centre de la parròquia, sobretot durant els mesos en què el pàrquing del Parc Central acull esdeveniments com la Fira d’Andorra la Vella i el Cirque du Soleil. La corporació pagarà un lloguer mensual als propietaris d'uns 12.000 euros per gestionar el terreny.

Precisament, el pàrquing entra en funcionament una setmana abans de l’inici de la Fira i, juntament amb el de l’Estació Central -annex l’estació nacional d’autobusos (105 places)- i el Parc Central 2 (111 places), donarà servei al centre de la parròquia d'Andorra la Vella.

La infraestructura estarà oberta les 24 hores del dia, i com la resta de pàrquings públics de la parròquia d'Andorra la Vella, ofereix mitja hora gratuïta d’estacionament i 1 hora amb la targeta PK.

stats