Societat 08/05/2018

Obren la convocatòria per al premi Pirene de periodisme interpirinenc

La dotació és de 6.000 euros aportats pel Govern, dels quals 3.000 euros seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.000 euros per a un reportatge de premsa escrita

Ara Andorra
1 min
Els guanyadors de l'any passat. / SFG

Andorra la VellaEl premi Pirene de periodisme interpirinenc torna a presentar-se, aquest any, amb la mateixa dotació de l’any passat, i manté el premi especial per al millor reportatge de temàtica mediambiental.

Les bases del premi Pirene de periodisme interpirinenc ja s’han publicat i es poden consultar al web www.pirene.ad. A aquest premi poden presentar-se els treballs periodístics (de premsa, ràdio o televisió) que hagin estat publicats o difosos entre l’1 de juliol de 2017 i el 30 de juny de 2018, que facin referència a qualsevol aspecte relacionat amb els Pirineus.

El jurat podrà excepcionalment prendre en consideració, amb el consentiment previ dels seus autors, treballs en qualsevol modalitat del premi que en la seva opinió s’adeqüin a l’esperit del premi, encara que no hagin estat presentats.

La dotació del vint-i-tresè premi Pirene és de 6.000 euros aportats pel Govern d’Andorra, dels quals 3.000 euros seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.000 euros per a un reportatge de premsa escrita. El ministeri de Medi Ambient i Sostenibilitat aporta una dotació de 1.500 euros més per aquell reportatge que faci especial incidència en la temàtica mediambiental o en la sostenibilitat als Pirineus.

Els treballs aspirants, junt amb el formulari d’inscripció, s’han de presentar abans del 31 de juliol del 2018 a la Biblioteca Pública del Govern.

stats