Societat 31/10/2019

L’ocupació pel pont de Tots Sants voltarà el 91%

Mobilitat preveu que el nombre de vehicles sigui similar a l'any passat

Carles Alonso
1 min
Cues de sortida del Principat pel riu Runer. / ANA

Andorra la VellaLa previsió d'ocupació hotelera per Tots Sants voltarà el 91%, segons ha informat aquest dijous la Unió Hotelera, durant els tres dies de pont. El dia amb un índex més elevat serà el divendres 1 de novembre, amb una xifra que s'acosta al 94%. En referència a l'ocupació per parròquies, Escaldes-Engordany, amb un 96%, serà la que tindrà una ocupació més alta. Tot i això, segons ha informat Mobilitat, "estem a les expectatives de les accions que es portin a terme a l'altre costat de la frontera amb Espanya".

Mobilitat ha indicat també que "tenim unes previsions de pas de 26.000 vehicles per la frontera espanyola i de 15.000 per la frontera francesa", cosa que fa que "no esperem un augment de vehicles que entrin al país" en relació al mateix pont del 2018.

Les hores de més afluència de trànsit, segons Mobilitat, poden ser "aquest dijous de 4 a 5 de la tarda, que és quan els andorrans sortiran cap a fora del país i la tarda de diumenge, que és quan està prevista l'operació tornada". Pel que fa a la presència de turistes, Mobilitat preveu que hi hagi "les retencions habituals d'entrada al país el proper divendres i dissabte al matí".

stats