Societat 20/05/2022

Ordino i Andbank signen un conveni per reprendre la Nit de la Candela

L'esdeveniment tindrà lloc el 16 de juny

ANA
1 min
El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, i el sotsdirector d'Andbank, Josep Maria Cabanes, després de signar el conveni.

Ordino La Nit de la Candela es tornarà a celebrar el 16 de juny i comptarà amb el suport d'Andbank, gràcies al conveni de col·laboració que s'ha signat aquest divendres amb l'entitat bancària. En representació de l'empresa, hi ha assistit el director general, Josep Maria Cabanes, que ha estat rebut pel cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, per formalitzar l'acord, que ha tingut lloc a la sala del Consell.

La singular festa es reprèn dos anys després a causa dels protocols sanitaris decretats arran de la irrupció de la crisi sanitària del coronavirus, els quals no permetien l'alta concentració de públic que va tenir lloc durant les dues primeres edicions de 2018 i 2019. Es preveu il·luminar les places, els carrers i els jardins d'Ordino amb onze mil espelmes. L'encesa es farà a dos quarts de deu del vespre i igual que a les anteriors edicions, hi haurà diferents actuacions i concerts gratuïts fins a dos quarts de dues de la matinada.

stats