Societat 03/07/2019

Ordino Arcalís treu el seu propi forfet de temporada

Grandvalira i l'estació ordinenca presenten un abonament conjunt per a la pròxima temporada

Agència Ana
2 min
L'estació d'Ordino Arcalís. / ORDINO ARCALÍS

Andorra la VellaGrandvalira i Ordino Arcalís treballen en els nous forfets de temporada de l'hivern 2019-2020. Després de l'èxit de la incorporació del suplement per a esquiar a Ordino Arcalís durant la temporada passada, Grandvalira canviarà el format d'aquest producte, incorporant Ordino Arcalís. D'aquesta manera, tots els clients que adquireixin l'abonament anual podran esquiar a les dues estacions indistintament, amb el mateix suport. Això suposarà que un únic forfet donarà accés a 240 quilòmetres de pistes, amb dues estacions diferents. Paral·lelament, Ordino Arcalís tindrà el seu propi forfet de temporada, amb una sèrie de beneficis que es detallaran durant els pròxims dies.

Grandvalira continuarà oferint els tradicionals avantatges com els descomptes a l'escola, a restauració i a les activitats. Entre els beneficis d'aquest nou forfet de temporada que aplega les dues estacions, cal destacar la gratuïtat de diversos dies d'esquí a altres estacions de gran renom internacional, com per exemple cinc dies a Verbier 4 Vallées (Suïssa) o Kiroro (Japó), així com el lliure accés a les estacions franceses de Gavarnie i Hautacam. La llista d'avantatges s'anirà revelant abans de la posada a la venda d'aquest forfet.

Nou forfet a Ordino Arcalís

Aquest forfet, a més de donar lliure accés a Ordino Arcalís, incorporarà la possibilitat de ser utilitzat alguns dies en Grandvalira (pendents de tancar l'oferta), i compartirà els beneficis com descomptes i la possibilitat d'esquiar a les citades estacions fora d'Andorra. També servirà per a l'estiu, i permetrà l'accés lliure al telecabina Tristaina i al telecadira Creussans durant els mesos d'estiu (fins al 8 de setembre), així com per a la temporada estival 2020.

Preus, categories i promocions

Pel que fa als preus i les condicions, existeixen diferents categories i dates d'adquisició. Per una banda, hi haurà una tarifa per als residents del Principat, els quals gaudiran del mateix preu independentment de la parròquia de residència. Així mateix, n'hi haurà una específica per als residents a l'Alt Urgell, i també s'aplicarà un descompte especial als clients que acumulin la fidelitat de l'antic forfet de temporada Vallnord. Hi haurà un import promocional fins al 15 de setembre, una altra tarifa fins a la Fira d'Andorra la Vella, i passada aquesta data (28 d'octubre) l'import canviarà.

Cal destacar que existeixen diferents categories segons l'edat: adults, infants (6-11 anys), júnior (12,17 anys), jubilats (65-69 anys); i que s'introdueix un paquet amb un import especial per a les famílies, les quals podran adquirir un passi d'infant o júnior, lligat a la compra d'un forfet de temporada d'adult, a un pres més reduït.

La temporada de neu a Ordino Arcalís s'iniciarà el cap de setmana del 16 de novembre, sempre que les condicions del terreny siguin les adients, i es preveu que es perllongui fins al 3 de maig del 2020.

stats