Societat 16/11/2021

Ordino es posa al dia: tres reunions de poble en tres dies

ARA Andorra
1 min
Ordino celebrarà tres reunions de poble la setmana vinent.

OrdinoEl comú d'Ordino informa que la setmana vinent, concretament a partir dels propers 22, 24 i 25 de novembre, tindran lloc una sèrie de reunions veïnals a la parròquia. Totes les trobades es faran a les 20.30 hores a la sala de reunions del Centre Esportiu d'Ordino. Segons detalla la corporació, els veïns tindran ocasió de traslladar les seves inquietuds als cònsols, que compareixeran amb l'equip del departament de Serveis Públics i Manteniment.

Les reunions s'han organitzat per zones. Així, el dilluns 22 s'ha convocat els veïns d'Ordino amb residència al carrer Major; al nucli antic; al carrer del Turer; a l'avinguda de Les Moles; a Clota Verda; al Pont d'Ordino; a l'Anglada; a l'edifici Ral, i a l'edifici Prat de Vilella.

La segona jornada s'ha programat pel dimecres dia 24 amb les comunitats de veïns de Segudet, el Puiet, la Pleta, la Gonarda, el Balcó d'Ordino i Prat Gran. Finalment, el dijous dia 25 els cònsols es trobaran amb els ciutadans dels pobles de Riberamunt, Sornàs, Ansalonga, la Cortinada, Arans, Llorts i el Serrat.

stats