Societat 11/01/2021

El sector de Pal fins al pic de Cubil, obert fins a final de temporada

Vallnord comunica que la zona del coll de la Botella i Setúria, així com el sector d'Arinsal, estaran operatius per a la pràctica de l'esquí de muntanya, raquetes i altres que no siguin l'esquí alpí

Ana
2 min
L'estació de Vallnord - Pal Arinsal. / VALLNORD

Andorra la VellaVallnord - Pal Arinsal va iniciar la temporada a principis del mes de gener i, a hores d'ara, ja ha fet una planificació general. Així doncs, segons ha comunicat aquest dilluns l'estació a través d'un comunicat, es mantindrà l'obertura parcial de les pistes fins al pic de Cubil durant tota la temporada. La zona del coll de la Botella i Setúria (dins del sector de Pal), així com el sector d'Arinsal estaran oberts per a la pràctica de l'esquí de muntanya, raquetes i altres que no siguin l'esquí alpí.

El director del domini, Josep Marticella, ha assegurat que "hem elaborat una estratègia que permeti una dinamització dels dos sectors. Hem decidit destinar Pal a l'esquí alpí tant pel que fa als quilòmetres de pistes com per assegurar el màxim de dies esquiables per les condicions meteorològiques". Per la seva banda, els esquiadors d'esquí de muntanya, raquetes i altres disciplines, disposaran a Arinsal de més de mil metres de desnivell de circuit.

La planificació seguirà sent la mateixa que durant els darrers dies. Així, entre setmana s'oferirà un total de dos remuntadors (cintes del Planell i telecadira de la Serra II) que donen accés fins al pla de la Cot i amb horari d'entre les 9 i les 15 hores. Quant als caps de setmana, l'estació tindrà disponibles accessos fins al Pic de Cubil amb un total de sis remuntadors: Cintes Pedres Blanques, Cintes el Planell, Cintes del Pla de la Cot, telecadira de la Serra II i telecadira de Cubil, que suma un total del 70% de les pistes del sector de Pal. L'estació, a més, seguirà oferint un preu de 20 euros per dia.

Els sectors de Pal i Arinsal seguiran habilitats amb les mateixes condicions pel que fa a la pràctica d'esquí de muntanya, raquetes i altres disciplines, és a dir, estaran oberts de les 7 a les 22 hores amb pisters socorristes als dos sectors, accés provisional al telecadira de la Serra II, descomptes a l'estació, entre altres. En cas de no disposar de forfet el preu es mantindrà en 12 euros.

stats