Societat 18/12/2021

Pare Noel, on ets?

Encara el pots trobar a la secció de joguines de Pyrénées Andorra

Redacció
2 min
La visita del Pare Noel, l'any passat a Pyrénées Andorra.

Encara no t'has trobat amb el Pare Noel? I a què esperes? Ell continua esperant la teva visita i vol que li facis arribar els teus desitjos per aquest Nadal que segur no són pocs. Fins el 24 de desembre tens temps per anar a veure'l i tenir una petita conversa perquè feu balanç d'aquest 2021. Ja saps que el Pare Noel sempre vol que tinguis un record i per això podràs fer-te una fotografia amb ell perquè la tinguis guardada fins el pròxim any. Ah, no t'espantis si arribes a la secció de joguines de Pyrénées Andorra i et trobes amb això:

Primera planta Pyrénées Andorra

El Pare Noel no ha marxat enlloc!!!! El que passa és que de tanta estona assegut, el Pare Noel també té ganes d'estirar les cames i es pren un temps per donar una volta per la primera planta i, a vegades, s'entreté parlant amb la gent gran que en el seu dia també van ser nens i van compartir bones estones amb ell. Però perquè estigueu ben tranquils... Mireu qui ha tornat al seu lloc!!!!

El Pare Noel saludant a un nen

Recorda que el Pare Noel t'espera fins el 24 de desembre de les cinc de la tarda a les vuit del vespre i si encara tens un espai a la teva carta aprofita per donar una volta per la secció de joguines de Pyrénées Andorra per acabar d'omplir-la. I si et deixes alguna cosa, no et preocupis gens perquè en pocs dies arribarà el patge de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient i li podràs demanar aquells juguets que no li vas demanar al Pare Noel.

stats