Societat 14/12/2019

Les parròquies donen suport al Mercat de Nadal d'Encamp

Comptabilitzen 1.200 visitants en aquesta edició del 2019

Ara Andorra
1 min
El Pare Noel ha arrencat somriures a grans i petits. / AGÈNCIA ANA.

EncampAquest dissabte s'ha tancat una nova edició del Mercat de Nadal d'Encamp. Segons el president de l'Associació d'Empreses d'Encamp (AEE), Laurent Caraguel un total de 1200 persones majoritàriament de les diferents parròquies del Principat l'han visitat, cosa que "ens deixa satisfets". De cara a l'any 2020, l'AEE vol proposar al comú tancar un dia la plaça Sant Miquel al trànsit per poder tenir tot el carrer perquè la gent passegi.

Caraguel ha valorat l'edició del 2019 del Mercat de Nadal com "un bon any". L'objectiu de l'associació que presideix era passar del miler de visitants i ho han complert "hem vist que cada cop hi ha més gent de la resta de parròquies i això ens motiva per continuar". Per aquest darrer dia, el Mercat de Nadal d'Encamp ha portat el Pare Noel i també han fet cagar el tió, per tots els infants que ho han desitjat han gaudit d'un dia tradicional entre les paradetes típiques dels guarniments nadalencs.

L'edició del 2020 tindrà com a novetat, el retorn a la plaça Sant Miquel, ja que les obres ja estaran finalitzades. Laurent Caraguel té clar que "volem tornar a la normalitat i pel Mercat de Nadal és tornar a la plaça Sant Miquel".

De nou, el president de l'Associació d'Empreses d'Encamp es marca un objectiu "hem de fer venir més gent i consolidar en Mercat de Nadal d'Encamp entre les altres parròquies".

stats