Societat 01/06/2019

La participació i el bon temps acompanyen la 3a edició del Tamis

El Prat del Roure acull multiplicitat de propostes per a un turisme de muntanya i salut i el comú espera poder superar l'afluència de l'any passat

M. M.
1 min
L'espai del Tamis dedicat als tallers de cuina. / M. M. (ANA)

Escaldes-EngordanyUn aparador per ensenyar les novetats d'estiu que els comuns ja tenen a punt per als turistes i excursionistes que visitin el país, així com també generar un espai de prop de 15.000 metres quadrats perquè en un ambient familiar s'hi puguin trobar multiplicitat de propostes. Amb aquest doble objectiu s'està desenvolupant al llarg d'aquest dissabte la tercera edició de la Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut (Tamis) al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.

Entre les diferents propostes en destaca una de les novetats d'enguany que és la possibilitat de participar en tallers de cuina monogràfics i gratuïts per aprendre a fer menjars saludables, com batuts o boles energètiques, amb productes que siguin 100% naturals. "La gent troba molt interessant poder conèixer com es fan aquest tipus d'aliments", ha destacat la consellera de Gent Gran, Infància i de Promoció Econòmica i Vivand, Sandra Tomàs. De fet, un altre dels objectius de la trobada és oferir un aparador als professionals del món de la salut, els esports o l'alimentació saludable, per això entre les paradetes presents al Prat del Roure també hi havia establiments especialitzats.

A més, la 3a edició del Tamis també ha aplegat un petit circuit de motos elèctriques, jocs tradicionals gegants per a infants, una mostra d'animals de granja així com classes de pilates, 'mindfulness' o zumba. Malgrat que la mostra encara no s'ha acabat Tomàs ha fet una primera valoració "molt positiva" perquè l'afluència de gent i el bon temps estan acompanyant. De fet, s'ha mostrat molt convençuda que la participació de l'any passat es podrà superar, ja que a la tarda va ploure, fet que no es preveu per aquest dissabte.

stats