Societat 27/04/2022

Partida de 15.000 euros per subvencionar projectes de protecció i tinença d'animals de companyia

Es poden beneficiar dels ajuts les entitats sense ànim de lucre legalment creades i qualificades

ANA
1 min
Una dona amb dos gossos en una imatge d'arxiu.

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat, a proposta de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, la convocatòria de subvenció en matèria de tinença i protecció dels animals de companyia amb una partida total de 15.000 euros. L'objecte de la convocatòria és la concessió de subvencions per a projectes relacionats amb la tinença i la protecció d'animals de companyia que prevegin desenvolupar entre l'1 de juny del 2022 i l'1 de desembre del 2022.

Els projectes presentats que optin a aquesta convocatòria d'ajuts han de tenir com a objectiu el desenvolupament d'accions per a fomentar la tinença responsable d'animals de companyia per mitjà d'iniciatives o activitats orientades a conscienciar i sensibilitzar la societat en general al voltant de tot el que comporta la tinença d'un o més animals de companyia (drets i deures dels propietaris). A més, també poden optar a subvenció si s'organitzen activitats pedagògiques orientades a la població infantil i juvenil en edat escolar a efectes de poder desplegar accions educatives a través dels sistemes educatius en matèria de tinença i protecció dels animals de companyia.

Poden ser beneficiàries dels ajuts les entitats públiques o privades d'Andorra sense ànim de lucre que estiguin legalment creades i que hagin obtingut la qualificació. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament des dels webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern. Les ofertes es poden presentar fins al pròxim 18 de maig.

stats