Societat 28/05/2019

El Pas demana una nova campanya publicitària al juny

Els comerciants del poble també reclamen a Govern i comú una reunió per conèixer de primera mà les ajudes anunciades per ambdues institucions

M. M.
1 min
Aparcament del Bullidor

Andorra la VellaEls comerciants del Pas de la Casa proposaran a Andorra Turisme que impulsi una nova campanya publicitària, com la que actualment està en marxa, per “reactivar” el poble fronterer del nord. Així ho ha expressat el president de l'associació de comerciants d’Iniciativa Publicitària, Jean-Jacques Carrié, després de la reunió dels afiliats mantinguda el dijous passat. La idea, que encara s'ha de traslladar a la societat pública, preveu que la nova campanya s'inici a mitjans de juny i s'allargui un mes fins a mitjans de juliol.

La voluntat dels comerciants del Pas és que, igual que la campanya que actualment està en marxa, també es promocioni la compra de productes al poble amb sortejos. La diferència que demanen és que la nova publicitat s'adreci tant a residents com també a turistes francesos. La intenció és que la iniciativa serveixi per donar un nou impuls al comerç del Pas de cara a l'estiu després de divuit dies de tancament de la carretera RN22.

Per altra banda, i preguntat per les ajudes anunciades pel comú d'Encamp i el Govern, Carrié no ha volgut entrar a valorar si són les adequades o no perquè en desconeix els detalls i les quantitats econòmiques que podrà rebre cada comerç. És per això que, abans de voler-se posicionar, l'associació ha reclamat una reunió amb la corporació comunal i amb l'executiu per saber exactament i conèixer de primera mà les ajudes i la repartició per cada cas. “Hi ha molta gent que no ho té clar”, ha assenyalat.

stats