Un pas més per iniciar la remodelació dels Serradells

La corporació comunal ha adjudicat la redacció del projecte constructiu i la direcció d’obra i manté que els treballs poden començar després de l'estiu

El comú d’Andorra la Vella continua fent passos per a la rehabilitació del Centre esportiu dels Serradells, després de l’incendi que la instal·lació va patir el mes de novembre. Ara ha procedit a l’adjudicació de la redacció del projecte constructiu i la direcció d’obra per a la reconstrucció, reforç estructural i condicionament del centre. L’adjudicatària ha estat Bac Engineering Consultancy Group, que ja va ser l’empresa adjudicatària de l’anàlisi forense estructural, així com dels assajos en relació amb l’estat de seguretat i integritat de diversos elements estructurals del centre.

L’import d’aquests treballs, que ascendeixen a 229.600 euros, seran coberts per l’asseguradora. 145.000 euros corresponen a la redacció del projecte executiu; 55.000 són per a la direcció de les obres; 6.600 per al precomissionat (verificació) d’instal·lacions afectades i 23.000 per als plànols de les instal·lacions. Pel que fa als terminis, el més llarg serà per a la redacció del projecte, que haurà d’estar en vuit setmanes, tal com consta a l’adjudicació publicada al BOPA.

Un cop es tingui aquest treball s’haurà de procedir a adjudicar les obres, que es poden allargar un any i mig des de l’inici. Des de la corporació reiteren que cap a finals de l’estiu, el mes de setembre, la intenció és fer el desmuntatge de la part de l’estructura que va quedar malmesa per encarar, posteriorment, la remodelació.