Societat 01/06/2020

Persecució policial a tota velocitat enmig d'Andorra

Un conductor, de nacionalitat espanyola i amb problemes psicològics, s'ha saltat el punt fronterer del Riu Runer i ha creuat gairebé tot el Principat

E.c.
1 min
El vehicle interceptat. / POLICIA D'ANDORRA

Andorra la VellaLa policia d'Andorra ha informat que aquest dilluns a primera hora de la tarda ha interceptat el conductor responsable d'una persecució policial en la que s'han vist implicades diverses unitats de diferents parròquies del país. Tot ha començat quan eren les 15.30 hores i un vehicle amb matricula espanyola s'ha saltat el punt fronterer del Riu Runer i ha creuat el Principat a tota velocitat, conduint de manera temerària. Agents del cos han confirmat que el responsable "és de nacionalitat espanyola i tindria problemes psicològics".

La policia ha aconseguit aturar el conductor, que anava sol, abans d'entrar al Túnel d'Envalira. Ha calgut aturar-lo punxant-li les rodes perquè feia cas omís de les indicacions. El responsable està detingut a l'espera de saber quins eren els motius que l'han empès a entrar d'aquesta manera al país.

stats