El personal del Punt de Trobada reivindica els seus llocs de feina en un vídeo

La gent que treballa en el centre comercial ha anunciat una marxa pacífica el dia 14 que anirà de l'establiment a la plaça del Poble per exigir una rotonda i més busos

El personal del Punt de Trobada tem pels seus llocs de feina i està disposat a anar a totes. Un vídeo que s'ha començat a difondre de telèfon en telèfon i per les xarxes socials explica els motius de la marxa pacífica que tindrà lloc el dia 14, Dia de la Constitució, en què està previst que un miler de persones surtin a les onze del matí del centre comercial E. Leclerc Punt de Trobada i caminin fins a la plaça del Poble.

L'audiovisual, que dura 1 minut i 17 segons, comença amb una pregunta: "Coneixes aquesta història?", i va succeint imatges amb captures de notícies de diaris digitals, entre els quals hi ha l'ARA Andorra, que parlen de les demandes del personal dels últims mesos, que se centren en una rotonda davant del centre comercial i més freqüència del transport públic. Recorda que el desembre del 2016 es van recollir més de 1.600 firmes per reclamar una rotonda davant del centre comercial, ja que el Govern va suprimir el gir a l'esquerra.

Amb la banda sonora de 'Rocky' de fons, es van mostrant les fotografies de la protesta organitzada l'any passat davant del Punt de Trobada, en què el personal concentrat va exhibir unes pancartes reivindicant la rotonda i la parada de bus, i exigint els mateixos drets per a tots els treballadors. "Volem rotonda, volem bus, volem treballar, volem igualtat", consta en el vídeo.

"No se'ns ha escoltat", "pensem ocupar la calçada" i "farem soroll" són d'altres missatges del vídeo, que acaba amb una demanda: "Uneix-te!".