Societat 23/11/2019

Unes 45 persones assisteixen a la 'masterclass' solidària

La recaptació d'aquesta primera sessió de classes de bicicleta anirà en benefici de l'Associació Andorrana per la Malaltia d'Alzheimer

A.s.
2 min
Primera 'masterclass' esportiva solidària. / A.S. (ANA)

Andorra la VellaAquest dissabte s'ha dut a terme la primera 'masterclass' esportiva solidària que organitza el comú d'Andorra la Vella. En aquesta ocasió, s'ha tractat d'una jornada de classes de ciclisme al Centre Esportiu Serradells amb l'objectiu de recaptar diners en benefici de l'Associació Andorrana per la Malaltia d'Alzheimer (AAMA), en la qual han participat unes 45 persones.

La jornada ha començat a les 10 del matí amb la primera sessió i finalitza a les 13 hores. En total, es realitzaran tres classes, una a cada hora i la inscripció a aquesta primera 'masterclass' ha tingut un cost de 20 euros. El preu era per jornada i no per sessió, tal com ha explicat Montserrat Valls, presidenta de l'AAMA, qui ha assegurat que quan des dels Serradells i des del comú els hi van proposar la iniciativa, no ho van dubtar ni un moment. "Necessitem accions com aquesta per a després poder seguint posant en marxa els projectes de l'associació" ha declarat Valls, qui ha explicat que els diners recaptats ajuden molt a l'associació per seguir treballant amb els malalts però també amb els cuidadors.

L'assistència en aquesta primera jornada de 'masterclass' solidàries', com s'ha explicat anteriorment, ha estat al voltant de les 45 persones, que són les quines s'havien inscrit prèviament però també, tot aquell qui volia, es podia apuntar el mateix dia. "Creiem que per ser la primera vegada i el primer dia que es fa, està molt bé" ha indicat Valls, qui ha assegurat que si tot va segons el previst, "és una jornada que volem que s'instauri cada any". En aquest sentit, s'ha mostrat força optimista i ha declarat que de cara a l'any vinent esperen que hi hagi el doble de participants.

A banda, per commemorar la jornada, també s'ha dissenyat una samarreta. Cal recordar que aquesta ha estat la primera classe esportiva solidària que es realitza, però des del comú ja van assegurar que la seva voluntat és dur-ne a terme una per trimestre, sempre vinculades amb alguna associació del país i amb les activitats que esportives dels Serradells.

stats