Unes 300 persones a la marxa dels treballadors del Punt de Trobada

El col·lectiu, preocupat pel seu futur, s'ha desplaçat des del centre comercial fins a la plaça del Poble per reivindicar una rotonda i més freqüències d'autobús  

Prop d'unes 300 persones, unes 400 segons la policia, la gran majoria treballadors d'E.Leclerc Punt de Trobada, han aprofitat el Dia de la Constitució per realitzar una marxa pacífica des del centre comercial fins a la plaça del Poble per posar de manifest, un cop més, dues reivindicacions històriques del col·lectiu: una rotonda davant del centre comercial i més freqüència del transport públic. La marxa ha estat valorada positivament per l'organització i esperen que ara el Govern escolti les seves reivindicacions. Però, sinó és així, ja han avisat que "continuarem lluitant i no pararem fins que se'ns acabin totes les forces", ha expressat Beni Torres, una de les portaveus del col·lectiu. 

A part d'aquestes dues reivindicacions, al llarg de tota la marxa també ha planat la preocupació dels treballadors pel seu futur, a causa del litigi judicial que té obert l'actual propietari del centre comercial i que l'insta ha deixar el local. "Esperem que es pugui solucionar i nosaltres recolzem als nostres patrons, però no depèn de nosaltres", ha dit Torres.  

Per la seva banda, Marta Llamas, una altra representant, ha explicat que "des que es va eliminar el gir a l'esquerra, les vendes han baixat moltíssim", la qual cosa ha expressat que genera por entre el col·lectiu, per una possible retallada de personal en un futur. Llamas ha volgut fer arribar un missatge al Govern: "que pensin en nosaltres, que tinguin en compte que són moltes famílies i que pot ser un problema social molt gran pel país que acabem al carrer". Actualment hi ha més de 400 treballadors. 

Un cop la marxa ha arribat a la plaça del Poble, l'organització ha llegit un manifest en català, castellà i portuguès, on s'ha demanat "justícia, la construcció immediata de la rotonda i l'arribada amb més freqüència del bus". El recorregut s'ha desenvolupat amb total normalitat, amb el control permanent d'un dispositiu policial. Els manifestants s'han desplaçat pel carril dret en sentit nord, quan han emprès la marxa per la carretera general. La manifestació ha estat encapçalada per una pancarta on es podia llegir "Volem justícia, pel nostre futur". També se n'han pogut veure d'altres on reclamaven "Volem igualtat", "Volem bus" i "Volem rotonda".