Societat 20/01/2021

Els pipicans són els nous parcs

Els propietaris d'animals aprofiten l'hora del passeig de les mascotes per xerrar entre ells, en la majoria de casos sense dur la mascareta i sense guardar la distància de seguretat

ARA Andorra
1 min
Els pipicans són els nous parcs.

Andorra la VellaDiversos ciutadans es queixen que malgrat les restriccions dictades pel Govern des de fa setmanes per mirar de reduir les interaccions socials, que són la principal causa de transmissió del SARS-CoV-2, hi ha ciutadans que se les salten. Aquestes restriccions afecten, per exemple, els parcs infantils, que resten tancats perquè des de l'executiu consideren que és un focus de contagi important entre els pares que xerren plegats mentre els infants juguen. La situació actual ha assimilat, en certa manera, els pipicans als parcs infantils, on els propietaris dels gossos aprofiten per xerrar amb altres propietaris mentre les mascotes juguen i fan les seves necessitats.

La captura de la imatge mostra un pipicà de la zona de les Bons on, mentre els animals passegen, els propietaris aprofiten per xerrar. La majoria va sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat. Conductes similars es poden veure també en espais oberts com el Parc Central i el Prat del Roure, a les parròquies centrals.

stats