Societat 15/01/2019

Piqué cedirà al seu pare la direcció de l'Andorra

Joan Piqué l'ha acompanyat en la majoria de les seves aventures empresarials més enllà del món del futbol

Ara Andorra
2 min
Gerard Piqué crea una empresa per fer campionats de videojocs

BarcelonaL'arribada de Gerard Piqué a l'Andorra ha desplaçat tots els altres temes a un segon pla. La compra del club per part del jugador blaugrana acapara l'atenció en l'àmbit internacional i només el temps i els resultats respondran a l'interrogant sobre si podrà assolir l'objectiu d'arribar a l'elit del futbol espanyol.

Segons informa aquest dimarts el diari Sport, Joan Piqué es pot convertir en el màxim executiu de l'FC Andorra en els propers dies ja que el jugador té la intenció de cedir la direcció del club andorrà en mans del seu pare.

Després de conèixer-se la implicació de Leo Messi i Cesc Fàbregas al mapa accionarial de l'FC Andorra, encara quedava per revelar el nom del principal executiu que haurà de portar les regnes del dia a dia al club andorrà. Sport assegura que Joan Piqué és l'home triat per assumir el repte en aquesta propera etapa.

Piqué tindrà el suport del seu pare, que fins a la data l'ha acompanyat en la majoria de les seves aventures empresarials més enllà del món del futbol. Joan Piqué és un reconegut advocat, tot i que també s'ha permès el luxe de fer una breu aparició en el món literari, segons informa el rotatiu esportiu.

Prada de Moles

La corporació comunal encampadana ha emès un comunicat aquest dimarts en què ha deixat palès que “en cap cas s’ha arribat a cap compromís que vagi més enllà del marc de col·laboració vigent” amb l'FC Andorra arran de l'entrada de Gerard Piqué en l'accionariat del club. Segons algunes informacions, el central blaugrana s'estaria plantejant tenir un ús preferencial del camp Prada de Moles d'Encamp, on actualment l'equip ja hi realitza alguns entrenaments.

Tot i això, el comú confirma que, en qualitat de titular de les instal·lacions, va mantenir una trobada de cortesía amb Piqué que va consistir, exclusivament, en una visita al camp i les seves dependències. La trobada es va materialitzar el divendres passat quan el jugador del Barça va pujar a Andorra per explicar a la plantilla el nou projecte que té pel club i començar a fer els primers contactes. El comú acaba apuntant que la visita es va portar a terme a petició de la propietat i la mateixa coporació li va manifestar la seva predisposició a seguir col·laborant amb el club per a l'ús de les instal·lacions.

stats