Societat 05/01/2022

La pista Avet de Grandvalira s’omple de llum amb motiu de la candidatura dels Campionats del Món Andorra 2027

L'acció coincideix amb l'equador del període de promoció per donar a conèixer el projecte de l'esdeveniment esportiu més rellevant de la història d'Andorra

ARA Andorra
1 min
Un moment de l'espectacle d'aquest dimarts a la nit a la pista Avet de Grandvalira.

Andorra la VellaLa mítica pista Avet del sector Soldeu de Grandvalira s'ha il·luminat aquest dimarts a la nit amb un espectacle nocturn adreçat a les famílies amb motiu de la candidatura dels Campionats del Món d'esquí alpí Andorra 2027. L'acció coincideix amb l'equador del període de promoció per donar a conèixer el projecte de l'esdeveniment esportiu més rellevant de la història d'Andorra. El joc de llums amb la pista de Copa del Món com a escenari ha volgut simbolitzar la campanya de comunicació 'Ja és hora de tornar a encendre les estrelles'.

Un total de 150 participants, entre infants i adults, han estat els protagonistes de la baixada de llumetes que s'ha complementat amb una demostració d'esquí a càrrec del Demo Team de l'Escola d'Esquí i Snowboard de Grandvalira, una projecció de leds, una exhibició de bona part del parc de màquines trepitjaneu i un castell de focs. Des del peu de la plataforma de Soldeu, s'ha pogut observar l'espectacle que ha tingut lloc a les pistes Avet, Bosc Fosc i Ós.

El procés de promoció de la candidatura continuarà amb noves accions a l'estació i a les escoles del país, coincidint amb el World Snow Day, el pròxim 16 de gener.

stats