Societat 18/09/2022

El pla d’estudis del bàtxelor en psicologia de la Universitas Europaea IMF, aprovat per Govern

Contempla una formació de 180 crèdits europeus, corresponent a tres cursos acadèmics a temps complet amb una estructura semestral

ARA Andorra
1 min
Aula universitària.

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, el decret d'aprovació del pla d'estudis del bàtxelor en psicologia de la Universitas Europaea IMF. El Govern ja va aprovar la creació d'aquesta titulació oficial i ara, després de l'acreditació favorable emesa per l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior (AQUA), en valida el pla d'estudis.

El ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover, ha destacat que el bàtxelor ha de formar professionals perquè puguin treballar en els àmbits de la psicologia educativa, psicologia de la intervenció social, psicologia de les organitzacions i dels recursos humans, psicogerontologia, psicologia de l'activitat física i de l'esport i psicologia del trànsit i de la seguretat viària.

Aquest bàtxelor contempla una formació de 180 crèdits europeus, corresponent a tres cursos acadèmics a temps complet amb una estructura semestral. La titulació s'imparteix en modalitat virtual –no obstant això, els 12 crèdits de les pràctiques professionals s'hauran de fer en modalitat presencial– i la llengua vehicular de l'ensenyament pot ser la catalana, la castellana o l'anglesa. Per a l'admissió en aquest màster es requereix acreditar un nivell B2 de la llengua vehicular escollida. Els bàtxelors són una titulació de nivell dos del Marc andorrà de titulacions d'ensenyament superior (MATES 2).

stats