Societat 30/06/2019

La plaça Coprínceps acull la primera PRIDE d'Andorra

S'han venut polseres per finançar la creació d’una associació del col·lectiu LGTBIQ

Marc R. Fort
1 min
Públic assistent a l'esdeveniment. / M. R. F.

Escaldes-EngordanyLa plaça Coprínceps, a Escaldes-Engordany, ha estat l'escenari aquesta tarda de la primera PRIDE d'Andorra. A les 16.30 hores, s'han organitzat tot un seguit d'activitats infantils, entre elles, la lectura d'un conte titulat: "La gran equivocación", un escrit amb el principal objectiu d'educar en l'àmbit de la diversitat. En aquest primer acte de la jornada, hi han assistit una desena de persones. A banda, també s'han organitzat actuacions dels castellers i de l'escola de dansa TC i la lectura d'un manifest. A les 19 hores, i fins a les 22, música amb Dj per cloure la jornada.

Cal recordar que a conseqüència del fet que aquesta primera PRIDE no ha comptat amb cap desfilada, finalment es va decidir ampliar la durada de les dues jornades. La primera de totes va començar aquest dissabte 29 de juny, amb una festa nocturna a la sala la Sal, a Andorra la Vella, un esdeveniment que va ser gratuït per a tothom.

Durant les dues jornades s'han venut unes polseres al preu de tres euros, els beneficis de les quals aniran destinats a finançar la creació d'una associació del col·lectiu LGTBIQ a Andorra i projectes d'Stop Violències, que ha participat directament en l'organització de la festa de l'orgull.

stats