Societat 02/06/2022

La pluja provoca el despreniment d'un mur d'un camp de conreu a Erts

L'esllavissada ha caigut a la calçada i s'ha hagut de donar pas alternatiu als vehicles durant les tasques de neteja de la carretera

ANA
1 min
Els bombers han hagut de fer diverses sortides aquest dissabte a la tarda per culpa de la intensa pluja que ha caigut.

ErtsTal dia com avui de fa 10 anys, el 2 de juny de 2012, va ser notícia...

L'acumulació d'aigua per culpa de la intensa pluja que ha caigut durant aquest dissabte a la tarda ha provocat el despreniment d'un tros de mur d'un camp de conreu situat a l'encreuament de la carretera d'Erts en direcció Arinsal, segons han informat a l'ANA fonts de l'àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX). L'esllavissada ha caigut a la calçada i s'ha hagut de donar pas alternatiu als vehicles durant les tasques de neteja de la carretera. De cara a aquest diumenge, des del COEX han indicat que es preveuen pluges intenses i es podrien produir alguns incidents.

A més, durant aquest dissabte a la tarda, els Bombers han hagut de fer diverses sortides a causa de la pluja, segons han informat a l'ANA. Així, s'han hagut de desplaçar a Aixàs per la caiguda d'un arbre i a la Massana perquè s'ha inundat una terrassa. En tots els incidents no s'ha hagut de lamentar cap dany personal.  

stats