Societat 30/10/2019

La policia detecta 148 infraccions per no tenir la ITV vigent, no portar el cinturó i utilitzar el mòbil

La campanya s’ha efectuat entre el 7 i el 27 d’octubre amb un total de 571 controls

Ara Andorra
1 min
Un control policial. / Arxiu ANA

Escaldes-EngordanyEl Cos de Policia ha constatat un total de 148 infraccions entre els dies 7 i el 27 d’octubre sobre el control d’ITV, la targeta de transport, el cinturó de seguretat i la utilització del telèfon mòbil. La campanya tenia la intenció de conscienciar els conductors per tal de corregir determinades actituds indegudes i administratives en la conducció, tal com ha anunciat la policia en un comunicat, en el que indica que pretén reduir la sinistralitat a les carreteres i garantir una millor seguretat.

En total, dels 571 controls que s’han efectuat, s’han registrat 71 sancions per circular sense el distintiu d’ITV en vigència, 64 per no dur degudament cordat el cinturó de seguretat i 13 per utilitzar el telèfon durant la conducció.

A més, durant els controls, s’han detectat fins a 67 infraccions alienes a l’objectiu de la campanya, entre les quals s’ha sancionat per no presentar el rebut de l’assegurança del vehicle o el permís de conduir malgrat tenir-lo, no respectar els senyals prohibitius i la senyalització horitzontal, per conduir un vehicle andorrà amb permís estranger sent resident o per conduir sota l’efecte de l’alcohol.

stats