Societat 17/11/2021

El pont de l'armistici a França anima l'ocupació hotelera

ARA Andorra
1 min
Un hotel d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaEl pont de l'armistici a França va animar la setmana passada l'ocupació hotelera. Així ho demostren les xifres facilitades per la Unió Hotelera d'Andorra (UHA) que posen en relleu que durant la setmana es va superar el 50% (concretament va ser del 52,25%) i el cap de setmana es va enfilar fins al 81,26%, la qual cosa suposa una ocupació superior a la que s'havia obtingut tot just una setmana abans.

Des de la UHA destaquen el fet que s'hagin aconseguit "molt bones ocupacions" durant el cap de setmana i també entre setmana. Afegeixen que ara queden dues setmanes abans de l'inici de la temporada d'hivern en les quals esperen "tenir xifres correctes i arribar en les millors condicions" a aquest tret de sortida.

Cal destacar que les ocupacions que s'havien aconseguit la setmana anterior, del 2 al 7 de novembre, van ser del 46,92% entre setmana i del 72,86% el cap de setmana, sobre un total de 56 establiments. Les que s'han registrat aquesta setmana passada han estat sobre 54 establiments.

stats