Societat 04/05/2018

Premi als 20 anys de ràdio Flaix Andorra

El grup va rebre una menció d'honor en el lliurament dels guardons Ràdio Associació de Catalunya

M. F.
1 min
Barceló, al costat del president del Parlament de Catalunya (al centre) en el lliurament dels premis. / FLAIX ANDORRA

Andorra la VellaFlaix Andorra ha rebut aquest dijous una menció d’honor en el marc dels premis Ràdio Associació de Catalunya que es van lliurar a Barcelona en reconeixement als 20 anys de trajectòria al Principat. El director del grup, Quim Barceló, ha destacat que per a ells “significa molt” rebre aquesta menció que consideren “com un premi” ja que “vint anys no són fàcils de passar” i menys, manifesta, en un país com Andorra on hi ha “una quantitat desmesurada d’emissores”. Creu que aquesta menció “referma” la feina feta al llarg d’aquests anys i el suport, també, dels oients.

Aquesta menció d’honor ha estat atorgada en reconeixement del que el jurat ha considerat una “proposta d’èxit de l’àmbit privat que contribueix a normalitzar la presència del català en l’àmbit radiofònic a l’estat andorrà”.

Barceló posa en relleu que el sector radiofònic viu ara un “moment bo” després dels anys de crisi i afegeix que ara es pot "fer un pas més endavant”. I quant als reptes de futur, diu que alguns ja s’estan assolint, destacant el canvi d’estudis que han fet i que ha suposat una important inversió. I opina que a partir d’ara caldrà que el sector estigui atent als canvis constants i per donar resposta al que demanen els oients.

En el mateix acte de lliurament d’aquests premis també van ser reconeguts Mònica Terribas, els 30 anys de la ‘Nit dels ignorants’ o el programa ‘Versió RAC1’ de Toni Clapés, entre d'altres.

stats