Societat 03/10/2019

Els Premis ‘Aptissimi 2019’ d’Esade Alumni guardonen Espot

La cerimònia reuneix representants dels principals despatxos d’advocats i assessories jurídiques d’empreses

Ara Andorra
1 min
Xavier Espot

BarcelonaEl Club Dret Esade Alumni ha atorgat al cap de Govern, Xavier Espot, el premi Insignes Alumni. Llicenciat i màster en Dret per Esade, s'ha valorat la seva vocació de servei públic en els diferents càrrecs que ha exercit, tant al servei de l’administració de Justícia com en la seva condició de membre de l’executiu. Per al jurat, Espot, en el càrrec des del maig passat però amb una llarga trajectòria dins de l’administració andorrana, representa “els valors de l’esforç, la professionalitat i el treball els quals, entre d’altres, defineixen els objectius d'Esade”.

També han estat guardonats amb els Premis ‘Aptissimi’ l’advocat Miquel Roca Junyent, el professor Christian Armbrüster, l’assessoria jurídica d’Aena i la CNMV. Aquests premis, que enguany arriben a la dotzena edició, constitueixen un reconeixement a la trajectòria i a l’excel·lència professional en l’àmbit del dret dels negocis, en els seus vessants professional, acadèmic, d’assessorament i d’assessoria d’empresa.

L’acte de lliurament dels Premis ‘Aptissimi’ se celebra aquest dijous al Museu Marítim de Barcelona, que s’ha convertit en el punt de trobada anual del sector de l’advocacia a Espanya. Aquesta edició reuneix prop de 300 representants dels principals despatxos d’advocats i assessories jurídiques d’empreses, i també membres de les administracions relacionats amb el món del dret, com ara registradors, magistrats o advocats de l’Estat, a més de professionals rellevants d’altres sectors del dret.

stats