Societat 02/05/2022

La nova presidenta d'Unicef visita el Copríncep episcopal

Pont ha informat Vives de l'activitat de l'entitat en el 75è aniversari de la seva fundació

ANA
1 min
Pont, Vives, Álvarez i Mora al Palau Episcopal

La Seu d'UrgellL'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dilluns, al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell, la visita de la recentment escollida presidenta d’Unicef Andorra, Geòrgia Pont. Pont ha estat acompanyada per la membre de la Junta directiva i presidenta sortint de l'entitat, Laura Àlvarez, i del director, Albert Mora.

La nova presidenta és membre d'Unicef Andorra des del 2014, i vicepresidenta des del 2018. Ha estat funcionària al Consell d'Europa, és traductora-intèrpret, té un màster en relacions internacionals, certificada en la lluita contra el blanqueig de capitals i finançament del terrorisme, compliment normatiu, i avui en dia treballa en el sector financer.

Els membres d’Unicef Andorra han informat el Copríncep de l’activitat que porten a terme precisament enguany que l’entitat celebra el 75è aniversari de la seva fundació (1946-2021). La celebració va haver de quedar postposada per la pandèmia de Covid-19. El Fons de les Nacions Unides per a la Infància (Unicef) es va crear el 1946, després de la Segona Guerra Mundial.

L'entitat destaca que des de la seva fundació, "ha combatut en primera línia crisis humanitàries, conflictes armats i desastres naturals. La nostra experiència sobre el terreny ha beneficiat a més de 191 països i territoris".

stats