Societat 10/12/2023

Previsió d'augment de les temperatures

S'alerta que a partir de dimecres, es preveu un canvi en aquesta tranquil·litat meteorològica amb l'arribada d'un nou front

ARA Andorra
1 min
Previsió meteorològica.

Andorra la VellaEl Servei Meteorològic d'Andorra anuncia uns dies de temps estable i agradable a causa del domini del sol i les altes pressions que s'estenen des del nord d'Àfrica. Aquesta situació meteorològica brinda temperatures suaus i condicions assolellades que es mantindran fins a dimarts.

Les altes pressions provenen del nord d'Àfrica, portant amb elles un domini clar del cel i temperatures moderades que conviden a gaudir de l'aire lliure. Aquests vents càlids que provenen del nord d'Àfrica mantindran una atmosfera serena i estable fins a principis de la setmana vinent.

Els andorrans podran gaudir de jornades amb un cel majoritàriament despejat, amb el sol brillant dominant la paisatge. Les temperatures oscil·laran en rangs agradables, permetent als ciutadans gaudir d'activitats a l'aire lliure amb comoditat.

No obstant això, s'alerta que a partir de dimecres, es preveu un canvi en aquesta tranquil·litat meteorològica amb l'arribada d'un nou front. Aquesta transició pot portar canvis en les condicions del temps, com ara un descens de les temperatures o l'augment de la probabilitat de precipitacions.

stats