Societat 23/08/2022

La primera edició de l'Andorra Walking Festival serà entre l'11 i el 17 de setembre

Tindrà tres nivells de sortides diàries i cada participant escollirà la sortida que vol fer en funció de la seva forma física

ANA
1 min
La vall d'Incles per on es farà una de les sortides.

Andorra la VellaDesprés de dos anys de cancel·lació a causa de la Covid-19, enguany se celebra la primera edició del Festival de Senderisme d'Andorra. D'aquesta manera, entre l'11 i el 17 de setembre tindrà lloc l'Andorra Walking Festival amb seu a Soldeu.

Els Walking Festival no són curses de muntanya, sinó una bona manera de fer la descoberta del país, ja que combinen el senderisme amb la cultura local. La primera edició del festival tindrà tres nivells de sortides diàries i cada participant escollirà la sortida que vol fer en funció de la seva forma física i el seu interès. En finalitzar la sortida de senderisme hi haurà visites culturals a l'Espai Columba, a FEDA- Engolasters, al museu de la Moto i a l'Espai Galobardes i degustacions de productes agrícoles d ́Andorra amb cervesa artesanal, formatges de la Casa Raubert i embotits de Cal Jordi de Ransol.

Tota informació i les inscripcions es faran a través de la web www.andorrawalkingfestival.com. A més, aquest any com a novetat, totes les sortides formaran part de la Liga Senderista FEDME gràcies a l'acord aconseguit entre la FAM i la FEDME.

stats