Societat 06/12/2019

Nou quilòmetres de cua per entrar al Principat

Un accident a Ribera d'Urgellet, a la C-14, provoca que s'estigui donant pas alternatiu

Ara Andorra
1 min
Retencions a la sortida de la Seu d'Urgell, direcció a Andorra. / RÀDIOSEU

Andorra la VellaL'inici del pont de la Puríssima ja ha començat a deixar les primeres retencions per accedir al Principat. Mobilitat informa que hi ha cues de fins a nou quilòmetres abans de la frontera espanyola i que també s'estan produint retencions de fins a quatre quilòmetres, un cop passada, a l'entrada de Sant Julià de Lòria.

En aquest sentit, el Servei Català de Trànsit també mostra les afectacions que s'estan produint per la gran mobilitat de vehicles que, segons ja va informar Mobilitat, preveu una entrada de 43.000 vehicles durant aquest pont, 32.000 per la frontera espanyola i 11.000 per la francesa. Durant aquest primer matí, s'estan registrant cues de quatre quilòmetres per creuar Organyà, a la C-14, en direcció la Seu d'Urgell. A més, les retencions es comencen a trobar amb anterioritat, amb més de quatre quilòmetres de cua a Ribera d'Urgellet a causa d'un accident que ha provocat que s'estigui donant pas alternatiu. A banda, per creuar la població d'Oliana, també ja es troben les primeres retencions de quatre quilòmetres, que provoquen que el trànsit dens arribi fins a Bassella.

Per l'altra banda, també s'estan registrant cues a la ciutat de Berga i el Servei Català de Trànsit indica que hi ha fins a tretze quilòmetres de circulació congestionada a la zona de Cercs, direcció al Cadí. A més, informa que fins a les 12 hores, han sortit més de 385 mil vehicles de l'àrea metropolitana de Barcelona, un 83% dels que estan previstos per aquest pont.

stats