Societat 28/11/2021

Primers esquiadors a les pistes de la Rabassa

També s'han fet activitats alternatives com excursions amb raquetes de neu i baixades en trineu

ANA
1 min
Esquiadors a les pistes de la Rabassa aquest cap de setmana.

Andorra la VellaBaixes temperatures, nevades i moltes ganes d'esquí i de fer activitats a la neu. El fred i l'ambient hivernal han estat els protagonistes aquest cap de setmana a les instal·lacions de l'estació d'esquí de fons de la Rabassa - Naturland. Els primers esquiadors que han volgut estrenar la temporada d'esquí s'han trobat amb 10 quilòmetres de pistes obertes, amb una qualitat de neu pols, i uns gruixos que oscil·len entre els 10 i els 20 centímetres.

Els membres del club d'esquí Nòrdic Esquí Club la Rabassa - Naturland i els practicants més fidels no s'han volgut perdre l'estrena "amb unes condicions excepcionals", asseguren des de l'estació. A més de l'esquí, també s'han fet activitats alternatives com excursions amb raquetes de neu i baixades en trineu. Les previsions indiquen més nevades a partir de dijous que permetrien augmentar els gruixos de neu, i conseqüentment, obrir més quilòmetres de pistes.

Els nous canons mòbils d'última generació, molt més eficients que els anteriors, també estan ajudant les tasques de condicionament de les pistes. Naturland obrirà el 3 de desembre de nou, i durant la Puríssima oferirà paquets d'activitats a les dues cotes.

stats