Societat 09/11/2023

Productes de tardor amb beneficis per la salut

La secció d'alimentació de Pyrénées Andorra conté aliments de temporada d'alta qualitat

ARA Andorra
2 min
La carabassa és un producte de temporada de tardor

Els professionals en alimentació afirmen, constantment, que menjar productes de temporada té diferents beneficis. Entre aquests destaquen el fet de conservar i mantenir les seves propietats nutricionals intactes, són més saludables perquè han crescut de forma natural als arbres o a terra sense necessitat de fer servir productes químics de creixement ràpid i són més econòmics.

Actualment, un dels productes de temporada és la carabassa. I què podem dir d'ella? Doncs que és un aliment versàtil i nutritiu que ofereix una àmplia gamma de beneficis per a la salut:

  • Rica en nutrients: la carabassa és una font de vitamines i minerals
  • Baixa en calories i greixos fet que la converteix en un aliment amigable per al cor. A més, el contingut de potassi pot ajudar a regular la pressió arterial.
  • Gran aportació de fibra que promou la salut digestiva i ajuda a mantenir nivells saludables de sucre a la sang.
  • Reforça el sistema immunitari gràcies a la vitamina C. Un component essencial per mantenir un sistema immunitari fort i resistent.
Els productes frescos i de temporada estan disponibles a la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra

I quins plats podem elaborar amb la carabassa?

A la mateixa web d'alimentació de Pyrénées Andorra es poden trobar diferents receptes a fer amb aquest ingredient. Ara bé, també hi ha altres opcions.

La primera alternativa per aquests dies de fred és una sopa de carabassa. Una deliciosa opció que es pot preparar junt amb ceba, brou de verdures i espècies com nou moscada i canyella.

El puré de carabassa és una altra alternativa. Es pot servir sol com a guarnició o fins i tot en receptes de rebosteria, com a pastissos i muffins.

Una tercera opció que no pot faltar és el pastís de carabassa, més conegut com a carrot cake. Unes postres clàssiques i delicioses que es poden elaborar de diferents maneres.

stats