Societat 25/08/2022

Una projecció de cinema per cloure les Nits d’estiu a Engolasters

FEDA Cultura tanca aquest divendres el programa d’enguany amb el migmetratge d’animació 'Minúscul: La vall de les formigues perdudes'

ANA
1 min
Un fotograma del film.

Andorra la VellaFEDA Cultura tanca aquest divendres el programa d’enguany de les Nits d’estiu a Engolasters amb una projecció de cinema familiar a la vora del llac. Ho fa en col·laboració amb el festival Ull Nu, per portar el migmetratge d’animació 'Minúscul: La vall de les formigues perdudes'. La projecció serà a les vuit del vespre.

La pel·lícula, una producció francobelga que va rebre el premi Cèsar a la millor pel·lícula d’animació 2015 i va formar part de la secció oficial del Festival de Sant Sebastià, té un missatge de respecte mediambiental, que s’alinea amb un dels pilars de FEDA, la sostenibilitat. L’entorn del llac, que alimenta amb energia 100% renovable la central hidroelèctrica, és un indret incomparable per gaudir d’una proposta per a tota la família i compromesa amb el planeta.

'Minúscul', l’adaptació cinematogràfica de la sèrie d’animació del mateix nom, explica la història d’una guerra entre tribus de formigues iniciades per les restes d’un pícnic abandonades. Amb poques paraules, una banda sonora brillant i una narrativa audaç trasllada un missatge que no deixa indiferent.

Des de FEDA Cultura informen que encara hi ha places per a la projecció d’aquest divendres. L’activitat és gratuïta però la reserva és necessària i es pot fer a través del correu electrònic fedacultura@feda.ad o bé trucant al 739 111.

stats