Societat 17/06/2021

El projecte 'Dona i joventut' de l'escola andorrana de batxillerat guanya el premi Blanquerna Impulsa

El jurat ha valorat la creativitat, la diversitat i el treball en equip

ANA
1 min
Un instant de l'entrega del premi.

Andorra la VellaEl projecte de Participació Acció i Servei (PAS) 'Dona i joventut' de l'escola andorrana de batxillerat va rebre aquest dimecres a Barcelona el premi Blanquerna Impulsa. El jurat de la universitat va valorar molt positivament aquest projecte "pel seu compromís amb la lluita contra la discriminació i la violència envers la dona" i, molt especialment, "l'aprenentatge en valors que hi ha en aquest projecte, així com la creativitat, la diversitat en el treball i, sobretot, el treball en equip."

Un equip de quatre alumnes i les docents, Laia Ferré i Pilar Rabassa, van rebre el guardó de mans de Josep Maria Carbonell, degà de la facultat de comunicació i relacions internacionals de Blanquerna, i van agrair-lo en nom dels alumnes i tutors que hi van treballar. Els premis Blanquerna Impulsa, amb el patrocini de diverses entitats i empreses, volen sensibilitzar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), entre els quals hi ha la igualtat de gènere i premien centres de Catalunya, Balears i Andorra.

El PAS de l'escola andorrana vol promoure el compromís social de l'alumnat i l'emprenedoria. La jornada 'Dona i joventut' va tenir lloc l'octubre del 2019 al Prat del Roure i el seu objectiu va ser sensibilitzar la societat sobre la desigualtat de les dones en l'esport i també sobre la violència de gènere. La iniciativa va reunir xerrades, activitats esportives, exposicions, taules rodones, tallers, música, teatre i un curtmetratge i va suposar tot un treball de difusió i comunicació, que li ha valgut el primer premi Blanquerna Impulsa en l'àmbit comunicatiu.

stats