Societat 06/01/2022

Prop de 100.000 euros en ajudes per al foment de la producció de carn de qualitat d’Andorra

Ramaders d'Andorra és l'única societat autoritzada pel departament d'Agricultura a utilitzar el segell oficial de control i garantia

ANA
1 min
La celebració dels vint anys de Ramaders d'Andorra.

Andorra la VellaEl consell de ministres ha aprovat, a proposta de la titular de la cartera de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, el pagament de l'ajut corresponent al quart trimestre de l'exercici 2021, en concepte de foment de la producció de productes agraris de qualitat que es comercialitzen sota el segell de carn de qualitat controlada d'Andorra. La subvenció ha estat per a Ramaders d'Andorra SA per un import total de 98.845 euros per al període de producció comprés entre el setembre i el desembre del 2021.

Ramaders d'Andorra és l'única societat autoritzada pel departament d'Agricultura a utilitzar el segell oficial de control i garantia 'Carn de Qualitat controlada d'Andorra' per a la comercialització de les carns i productes que s'obtenen dels animals de renda per mitjà de procediments productius degudament regulats i controlats. Des de l'executiu informen que amb aquesta subvenció es continua donant suport a la producció i la carn de qualitat del país.

stats