Societat 12/06/2019

Prop de 3.000 euros per a l’AAMA

L'aportació econòmica, de part de la Fundació Jacqueline Pradère, s’ha fet perquè aquesta associació organitzi tallers de musicoteràpia

Agència Ana
1 min
El moment del lliurament del xec. / PYRÉNÉES

Andorra la VellaLa Fundació Jacqueline Pradère ha entregat un xec de 2.880 euros a l’Associació Andorrana per la Malaltia d’Alzheimer (AAMA). Aquesta aportació econòmica s’ha fet perquè aquesta associació organitzi tallers de musicoteràpia. El projecte d’aquesta activitat es va posar en marxa el passat novembre en una conferència sobre l’Alzheimer. L’expert Raül Hernández va manifestar que la música és una teràpia per a les persones malaltes d’Alzheimer.

El xec s’ha entregat aquest dimecres a la sala VIP de Pyrénées. L’acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de la Fundació Privada Jacqueline Pradère, Cristina Urbiola, i el secretari de la Fundació Privada Jacqueline Pradère, Josep Manzano, que han entregat el xec a la presidenta de l’Associació Andorrana per la Malaltia d’Alzheimer (AAMA), Montserrat Valls. L’objectiu de l’AAMA és contribuir a mantenir una qualitat de vida digna dels afectats d’Alzheimer i també donar suport als familiars. Des de la Fundació Jacquèline Pradère estan molt contents de poder aportar el seu gra de sorra i seguir contribuint als projectes de país.

stats