Societat 11/11/2020

Prop 300.000 euros per millorar la via pública de Sornàs

Els treballs del comú consistiran en el condicionament de les fargues i en l'habilitació d'un aparcament

Ana
1 min
Camí ral que uneix el poble de Sornàs. / M.P. (ANA)

OrdinoEl comú d'Ordino treballa en dos projectes de millora de la via pública al poble de Sornàs per un cost estimatiu total de les obres de 299.000 euros i un termini d'execució de vint setmanes. Tal com expliquen des del comú, el primer projecte consisteix en el condicionament de les fargues de Sornàs, una zona que es troba a la CG3, just en el tram de la rotonda d'entrada al poble. Així, els treballs i l'adequació de la zona consisteix en col·locar una barana de fusta protectora, refer la voravia i pintar quinze places d'aparcament. A més, es pintarà un pas de vianants en tractar-se d'una zona de pas, ja que és on es concentra la parada d'autobús, el semàfor i un dels accessos al camí ral.

El segon projecte consistirà en habilitar i ampliar l'aparcament que es troba a l'entrada del poble, al prat de la Molina, que actualment és de terra. Des de la corporació expliquen que la nova infraestructura tindrà capacitat per a 26 vehicles i inclourà una plaça amb carregador elèctric i una altra per a mobilitat reduïda. Aquests dos projectes van sortir a concurs el dimecres passat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) i les persones interessades a participar en el concurs poden presentar les propostes abans de les 12 hores del dia 3 de desembre al Servei de Tràmits.

D'altra banda, després de fer-se pública l'adjudicació definitiva de la desena subhasta de les places de l'aparcament de la Covanella, encara resten fins a onze places d'aparcament per a vendre, segons informen des del comú.

stats