Societat 02/06/2020

Prop de 3.500 vehicles francesos al Pas en el primer dia de reobertura

Fins a les 12 hores d'aquest dimarts han entrat al país més de 1.600 turismes

Ana
1 min
Cues per tornar a França després d'un matí de compres. / E.C. (ANA)

Andorra la VellaEl departament de Mobilitat va comptabilitzar aquest dilluns un total de 3.483 vehicles que van entrar al Principat per la frontera del Pas de la Casa en el primer dia de reobertura als turistes. L'entrada de visitants al país es va fer de manera força esgraonada i des de primera hora del matí. Tot i això, es van registrar cues d'entrada de fins a sis quilòmetres entre les 8 i les 10 hores, i de dos quilòmetres de sortida entre les 11 hores i fins al migdia.

Fins a les 12 hores d'aquest dimarts, han entrat un total de 1.681 vehicles i s'ha registrat trànsit dens en alguns moments del matí. S'espera que l'afluència augmenti significativament durant el cap de setmana.

El Govern ha informat que s'ha reforçat la presència del Cos de Policia a la via pública de la localitat encampadana, amb una vintena d'efectius de l'àrea de Seguretat Ciutadana i grups especialitzats. Addicionalment, a la frontera francoandorrana s'han desplegat fins a 21 efectius més. Amb aquestes mesures l'executiu té la voluntat de garantir l'ordre públic amb una resposta immediata.

stats