Societat 26/04/2019

La prova andorrana de l'X-Trial arrenca a l'FNAC

Els pilots Bou, Raga, Busto i Bincaz firmen autògrafs als aficionats

Ara Andorra
1 min
L'FNAC ha acollit un bon nombre d'aficionats per tenir els autògrafs de quatre dels millors pilots de trial. / B. N.

Andorra la VellaLa prova andorrana del mundial d'X-Trial ha arrancat aquest divendres a l'FNAC del centre comercial Pyrénées d'Andorra la Vella amb la signatura d'autògrafs dels pilots Toni Bou, Adam Raga, Jaime Busto i Benoit Bincaz. Els aficionats han pogut veure d'aprop quatre dels millors pilots del campionat.

Andorra la Vella acollirà aquest dissabte l'última cita de la temporada del circuit que té un un incentiu doble: suposarà el retorn d'aquesta modalitat al país després de més d'una dècada i serà on es farà lliurament del títol de campió a Toni Bou, que s'ha imposat a quatre de les cinc proves disputades.

La darrera ocasió que es va celebrar al país un campionat 'indoor' va ser el 2003. Amb quasi 2.500 localitats, el Poliesportiu d'Andorra ha estat l'escenari escollit per disputar aquesta prova on es podran veure els millors pilots del món. Amb Toni Bou lluitaran per la victòria Adam Raga, Jaime Busto, Benoit Boncaz, Miquel Gelabert, Jeroni Fajardo i Takahisa Fujinami.

Aquest dijous, Betim Budzaku, gerent d'Andorra Turisme; Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella; Natàlia Gallego, presidenta de la Federació Motociclista d'Andorra; Josep Vergel, promotor de l'X-Trial, i Toni Bou, pilot resident al país, han explicat tots els detalls d'aquest esdeveniment. Marsol ha recordat el ple suport que dona el comú a proves de primer nivell mundial com aquesta i ha celebrat el fet que la parròquia sigui la seu per tancar el campionat, perquè "ens posa al nivell de les primeres ciutats europees".

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web: https://tickets.x-trial.com/ a un preu que oscil·la entre els 25 euros de la graderia general als 125 euros a la zona VIP.

stats