Societat 29/08/2019

El públic assistent a les Nits d’Estiu creix un 60%

S’ha registrat un total de 502 visitants, xifra notablement superior a la de l’any passat, que va ser de 313

Agència Ana
1 min

EncampFEDACULTURA ha tancat la programació de les visites nocturnes al MW Museu de l’Electricitat i el Camí Hidroelèctric d’Engolasters amb un augment del 60% de visitants respecte l’any passat.

Durant les Nits d’Estiu s’ha pogut gaudir de l’observació de la pluja d’estels, d’actuacions musicals, i per primer cop, d’una visita teatralitzada al Camí Hidroelèctric d’Engolasters inspirada en els hàbits dels treballadors que vivien a la Casa del Guarda d’Engolasters l’any 1934 entre d’altres activitats. Segons un comunicat de la companyia elèctrica, s’ha registrat un total de 502 visitants, xifra notablement a la de l’any passat, que va ser de 313.

Les visites nocturnes són una de les iniciatives amb les quals FEDACULTURA vol potenciar el Camí Hidroelèctric d’Engolasters i el MW Museu de l’Electricitat, per promoure i divulgar el patrimoni històric i natural d’Andorra entre els ciutadans del país i els visitants.

Davant "l’excel·lent resposta i acollida de les activitats d’aquest estiu", l’equip ja ha començat a treballar en la planificació de les Nits d’Estiu 2020, i avança que vindran carregades de ritme, màgia i diversió.

Wl Camí Hidroelèctric d'Engolasters estarà obert fins el 31 d’agost amb visites programades a les 10h, 12h, 15h i 17h i a partir del mes de setembre tots els dissabtes a les 11h i a les 15h.

Per la seva banda, el MW Museu de l'Electricitat està obert tot l'any de dimarts a dissabte, de 9.30 a 13.30 hores, i de 15 a 18.30 hores. Els diumenges i festius, de 10 a 14 hores.

stats