Societat 14/08/2020

Punt final a una proposta "lúdica i refrescant"

El comú d'Andorra la Vella clou l'aquaparc, que ha tingut una afluència de 3.000 infants, amb la voluntat que l'any que ve tingui continuïtat

Ana
1 min
Infants a l'aquaparc d'Andorra la Vella aquest divendres al matí. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella posa demà el punt final a un mes d'aquaparc, una proposta que, durant la seva obertura, ha atret uns 3.000 infants, tal com ha posat en relleu el conseller de Joventut i Esports, Alain Cabanes. Cabanes s'ha mostrat especialment satisfet perquè la proposta "ha donat resposta a diferents necessitats" com les de les activitats d'estiu, les escoles bressol i als particulars.

Davant "l'èxit" que des del comú es considera que ha obtingut aquesta proposta, la voluntat és que de cara a l'any que ve es pugui tornar a celebrar ja que es tracta d'una oferta "lúdica i refrescant". De fet, el conseller ha manifestat que es podria combinar l'oferta de la piscina exterior dels Serradells amb la de l'aquaparc, amb la qual cosa podrien coexistir les "dues activitats" per a l'estiu. De fet, es manté la previsió que les obres del centre esportiu arrenquin aquest mes de setembre.

Cabanes ha recordat que aquest ha estat un aquaparc "condicionat" per la Covid-19, fet que ha provocat que s'hagin hagut d'extremar les mesures d'higiene i seguretat. "Hem prioritzat la seguretat i els nens han pogut fer l'activitat igualment i molt segura". A més, ha explicat que s'han dividit les propostes en dos espais on els infants han pogut "trobar diferents activitats i augmentades respecte de l'any passat".

Precisament als protocols de seguretat s'ha referit la responsable de l'aquaparc, Laia Lara, que ha manifestat que cada vegada que un grup sortia d'un dels espais es feia una desinfecció a fons. I qüestionada sobre què és el que més bona acollida ha obtingut, diu que tallers com el de bombolles "ha agradat molt" i que els infants el que volen és que sigui "dinàmic" i poder comptar amb diferents propostes per anar canviant.

stats