Societat 31/07/2019

La Purito Andorra arriba al màxim de 2.700 inscrits

Perico Delgado, Josep Antoni Hermida, Joseba Beloki, Toni Bou i Pau Capell seran part del grup d'esportistes d'elit que participaran en la prova patrocinada per Andbank

Ara Andorra
2 min
La Purito Andorra tornarà a ser un èxit. / LA PURITO

Andorra la VellaLa 5a edició de La Purito Andorra, prova esportiva de referència que ha comptat amb la col·laboració d’Andbank des del seu llançament, ha arribat al topall dels 2.700 inscrits fixat per l’edició d’enguany: 200 més dels previstos originalment.

Aquesta fita consolida a La Purito en el seu cinquè aniversari i fa preveure una marxa cicloturística multitudinària el proper 4 d’agost, en què els seus participants pedalaran entre les poblacions de Sant Julià de Lòria i els cortals d’Encamp.

Aquest 2019 la prova comptarà, a més, amb un planter estel·lar de vips del món de l’esport. A banda de la presència del mateix Joaquim 'Purito' Rodríguez i la ja anunciada del guanyador del Tour de França de 1988 Perico Delgado, faran travessia el medallista olímpic a Atenes 2004 Josep Antoni Hermida, el 26 cops campió del món de trial Toni Bou, el segon classificat al Tour de França de 2002 Joseba Beloki, el campió de l'Ultra Trail World Tour 2018 i actual líder del circuit del 2019, Pau Capell, veterans com Ángel Edo o bé Javi Sancho, humorista resident a Andorra i col·laborador habitual de Santi Millán i José Corbacho.

Andbank ha anunciat també el sorteig d’una bicicleta gentilesa del fabricant Kanaola, obert a la participació tant dels corredors com de tots els clients de l’entitat, que tenen a la seva disposició les butlletes a la seva xarxa de nou oficines a Andorra. El guanyador s’anunciarà al 'village' de la prova, que s’instal·larà durant el proper dissabte 3 d’agost a plaça Germandat de Sant Julià de Lòria i que romandrà obert de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.

En el seu context, els participants de La Purito Andorra podran recollir els dorsals al Centre cultural i de congressos lauredià i gaudir de 20 estands dels diferents col·laboradors i patrocinadors de la prova. Els clients d’Andbank podran accedir, a més, a un 'lounge' privat.

L’anunci del guanyador del concurs es farà durant el tradicional brífing a càrrec de 'Purito' Rodríguez i de l’humorista Javi Sancho, que començarà a les 18.30 hores de dissabte, i que enguany comptarà amb la intervenció de Perico Delgado i que Andorra Televisió retransmetrà en 'streaming' a través de la pàgina web i en diferit a través de la seva senyal en un espai patrocinat per Andbank.

El suport d'Andbank a La Purito s’enquadra en l’aposta de l’entitat per l’esport andorrà, que té el seu reflex no només en la prova ciclista, sinó en el seu suport al Comitè Olímpic Andorrà (COA), a l’equip d’esquí de fons de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) o a la Federació Andorrana de Natació (FAN).

stats