Societat 19/06/2019

La Purito Andorra ja té prop de 2.500 inscrits provinents de setze països

La cinquena edició de la marxa tindrà lloc el proper diumenge 4 d'agost

Agència Ana
2 min
La presentació de la marxa. / ANDBANK

Escaldes-EngordanyLa sala d'actes d'Andbank a Andorra la Vella ha estat l'escenari aquest dimecres de la presentació oficial de la 5a edició de La Purito Andorra. Un any molt especial que tindrà lloc el proper diumenge 4 d'agost amb sortida des de la localitat de Sant Julià de Lòria i arribada als cortals d'Encamp. La reconeguda marxa de Joaquim 'Purito' Rodríguez serà protagonista en un cap de setmana on Andorra serà principalment territori ciclista, ja que el dissabte 3 d'agost també es disputarà la 3a edició de La Purito Kids a Encamp i la Fira de la Bicicleta a Sant Julià de Lòria. Fins a la data, La Purito Andorra ja té prop de 2.500 inscrits provinents de setze països. D'Espanya hi ha inscrits de les 17 autonomies i 52 províncies. L'organització de La Purito Andorra ha decidit ampliar el nombre d'inscripcions fins a les 2.700.

L'acte a Andbank ha tingut la participació d'Anna Olsina, directora de negocis d'Andbank; Josep Maria Cabanes, subdirector general de Banca País d'Andbank; Betim Budzaku, gerent d'Andorra Turisme, i Joaquim 'Purito' Rodríguez. I entre els assistents, ha destacat la presència dels esportistes Aleix Espargaró, Carles Checa, Toni Bou, Xavi Llobet, Josep Antoni Hermida, Oscar Lanza, Oliver Avilés, Celestino Prieto o Emili Pérez.

Josep Maria Cabanes ha destacat que "és tot un honor complir cinc anys de La Purito Andorra, des de la primera edició que donem suport a La Purito i la seva marxa cada any té més adeptes. Aquesta sala d'actes és plena perquè aquest esdeveniment és especial, La Purito ha ubicat al port de la Gallina com un referent mundial entre els ciclistes."

Per la seva banda, Betim Budzaku ha afegit que "La Purito és una marca per al nostre país i és clau per comunicar el ciclisme a Andorra. Tenim unes muntanyes preparades i agraïm al 'Purito' que amb aquesta marxa cicloturista encara posicioni més a Andorra com a destinació ciclista. La Purito és un dels esdeveniments més importants d'Andorra i tots els ciclistes que visiten el país la tenen com un referent."

Joaquim Rodríguez ha conclòs l'acte comentant que "La Purito per a mi és una cosa única, gaudim molt d'ella i em fa molta il·lusió que tants amics i esportistes ens donin l'afecte i estiguin presents en aquest acte. Cada any tenim convidats especials en la marxa i aquest any homenatjarem Perico Delgado, tot un referent per a una generació i ens fa molta il·lusió que vingui en aquesta cinquena edició."

stats